palmivahast Suur Aroomiküünal Sahasrara Vaata suuremalt

palmivahast Suur Aroomiküünal Sahasrara

TOP900637SD

Uus

See imeline klaasist hoidja sees olev lilla 7nda Chakra sümboliga (Sahasrara) aroomiküünal on tehtud spetsiaalselt, et luua rahulik ja harmooniline õhkond. Küünlal on õrn Patšuli, Sidruni õie ja Viiruki aroom.

Käsitsi valmistatud keskkonnasõbralik 100% palmiõlist küünal põleb puhta ja heleda leegiga nii et ka küünlaklaas ei tahma tumedaks. Põlemisaeg ~100 tundi!

Rohkem infot

Ostes antud toote, kogud 1 boonuspunkt. Sinu ostukorvi lisatakse ka 1 punkt mida on võimalik konverteerida kupongiks väärtusega 0,20 €.


13,12 €

Lisainfo

Materjal 100% naturaalne palmivaha; 3% eeterlikud õlid
Mõõdud läbimõõt 6,5 cm; kõrgus 21 cm; 800g
Omadused põlemisaeg ca 100 tundi

Rohkem infot

Chakrad on energiakeskused, mis paiknevad piki selgroogu inimese närvisüsteemi tähtsamates hargnemiskohtades. Kõikidel chakratel on oma valdkond, mida ta meie füüsilises, mentaalses (mõtlemine) ja vitaalses (emotsioonid) kehas mõjutab.

Kui mõni energiakeskus on blokeerunud ja energia ei liigu vabalt, siis avaldub selle chakra negatiivne pool. Olukorra parandamiseks ja enda tervendamiseks elavda vastava chakra energiat. 
Kõik chakrad moodustavad ühtse süsteemi ja terviklikuks eluks tuleks tegeleda nende kõigiga. Tasub meeles pidada, et energia liigub alt ülespoole. Kui alumised chakrad on uinunud, siis ei pääse energia hästi ka ülemistesse.

Kliendid, kes on soetanud antud toodet, on ostnud ka:

toodet on veel selles kategoorias